Samsung Geheugen nieuws en informatie!

Geheugenkaarten, GoPro

Ajax in de Champions League met jouw micro SD kaart

Ajax speelt weer in de Champions League. Dit beloofd veel spektakel te worden voor alle fotografen met micro SD kaart of SD kaart.

Ajax doet mee aan de komende editie van het Champions League seizoen. Dit zal gaan om de jaargang 2022/2023. Het toernooi wordt georganiseerd dor de UEFA. Eerst komt er een groepsfase en daarna een knock-out systeem. Ajax is dit jaar in de groepsfase beland door het feit dat ze in het afgelopen seizoen als eerste zijn geëindigd in de Nederlandse competitie. Ze zijn in hun groep gekoppeld aan Rangers, Liverpool en Napoli. Dit is een sterke groep die ongetwijfeld voor veel spektakel zal gaan zorgen. Als fan van Ajax wil je natuurlijk niks missen van deze wedstrijden.

Tijdens de wedstrijden kan je je favoriete momenten vastleggen met een GoPro Hero 10 camera. Daarbij gebruik je een SanDisk Extreme Pro geheugenkaart om de beelden te kunnen opslaan. De GoPro Hero 10 ondersteunt micro SD kaarten. Een micro SD kaart als de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart is een uitstekende keuze voor de Hero 10.

Model GoProHero 10 Black
Video resoluties5.3K, 4K en Full HD 1080p
Resolutie camera23 Megapixel
Frames per seconde5.3K 60 FPS 4K 120 FPS
WaterdichtheidTot 10 meter diep
Kwaliteit van streamTot 1080p live
Hoofd featuresAutomatisch beelden naar de cloud uploaden, Hypersmooth 4.0 technologie, mogelijkheid om de camera te mounten
Type geheugenkaartMicro SD kaarten tot maximaal 512 GB

Wil je naast de GoPro Hero 10 ook meer lezen over zijn voorganger, GoPro Hero 5? Lees dan ook het artikel dat hierover gaat.

Ajax in de Champions League in de afgelopen jaren

Met de GoPro Hero 10 en geheugenkaart kun je alles vastleggen van Ajax in de Champions League. Zoals op de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart.

Ajax is in de afgelopen jaren absoluut niet onopgemerkt gebleven in het miljardenbal. In 2019 behaalden ze nog de halve finale. Helaas eindigde het avontuur toen in de laatste minuut van de blessuretijd tegen Tottenham Hotspur. Lucas Moura scoorde toen de bevrijdende 2-3 voor Tottenham waardoor zij doorgingen naar de finale tegen Liverpool. Het Ajax van de afgelopen jaren heeft zeker een hoop indruk gemaakt. Afgelopen jaar werd de 8e finale behaald. Dit jaar verwacht men zeker dat deze prestatie ten minst geëvenaard zal worden, omdat er wederom een goed team staat. Zeker tijdens de thuiswedstrijden zal dit erg interessant gaan worden. Fans op de tribunes zullen hier maar al te graag beelden van willen maken. Je kan dit doen met een GoPro Hero 10. Prachtige momenten van de wedstrijden bewaar je op een SanDisk Extreme Pro geheugenkaart.

Voorbeeld van een uitstekende geheugenkaart voor de Hero 10 is de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart.

Beelden van de wedstrijden vastleggen met je GoPro Hero 10 en SanDisk Extreme Pro micro SD kaart

Leg alle wedstrijden van Ajax in de Champions League vast met jouw GoPro Hero 10 en SanDisk Extreme Pro micro SD kaart.

Tijdens de wedstrijden van de Ajax is vaak genoeg te beleven door de manier waarop zij spelen. Ajax staat namelijk voor aanvallend en attractief voetbal. Dit betekent dus vooral veel mooie acties en combinaties. Voor de toeschouwer is dit geweldig om mee te maken. Die wil deze hoogtepunten natuurlijk graag vastleggen op een geheugenkaart. Dit kan natuurlijk met een GoPro Hero 10 camera.

Dit is een hoogwaardige action cam met fijne 4K videomogelijkheden. De Hero 10 bewaart de beelden op een SanDisk Extreme Pro geheugenkaart. Voor dit model wordt de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart aangeraden. Deze micro SD kaart biedt een leessnelheid tot maximaal 200 MB/s en een schrijfsnelheid tot maximaal 140 MB/s. Zo zullen hogere resolutie beelden geen probleem zijn voor de Hero 10. Zo kan je achteraf op een fijne manier nagenieten van de Champions League beelden.

Wat zijn de kansen van Ajax in de Champions League dit jaar?

Ajax zal weer gaan spelen in de Champions League. Zorg voor de mooiste momenten op jouw geheugenkaart.

Verwacht van Ajax wordt dat ze zeer waarschijnlijk zeker de knock-outfase van het toernooi wel zullen halen. Liverpool zal waarschijnlijk eerste worden in de poule. Dit zijn ze verplicht vanwege hun actuele status in het voetbal. Het gevecht om plek 2 zal dus gaan plaatsvinden tussen Ajax, Rangers en Napoli. Dit belooft een hoop spannende weken te gaan worden in de Champions League. Alle wedstrijden van Ajax in de Champions League kunnen bezocht worden. Als fan leg je alle spannende momenten haarscherp vast met je GoPro Hero 10. Daarnaast gebruik je een SanDisk Extreme Pro geheugenkaart om deze beelden te kunnen opslaan. De SanDisk Extreme Pro micro SD kaart werkt daarnaast uitstekend samen met de Hero 10, zodat je met een veilig gevoel achteraf alle beelden kunt bekijken van deze geheugenkaart.

Geef een reactie