Samsung Geheugen nieuws en informatie!

GoPro, Samsung

Awakenings ADE festival 2022 met jouw micro SD kaart

Leg het Awakenings festival 2022 vast op jouw micro SD kaart.

Dit jaar zal er wederom een geweldige editie van het welbekende Awakenings festival gaan plaatsvinden tijdens ADE. Het Amsterdam Dance Event is een mega event waar door heel Amsterdam feesten worden gehouden die in het teken staan van elektronische dansmuziek oftewel EDM. De eerste editie vond plaats in 1996 en het is een jaarlijks terugkerend item in de elektronische dansmuziek wereld. Tijdens Awakenings kan je genieten van de beste house -en techno artiesten die van over de hele wereld naar Amsterdam komen. Hier komen jaarlijks tienduizenden mensen op af. Als liefhebber wil je hoogtepunten van dit festival natuurlijk snel en veilig kunnen vastleggen. Gebruik daarom een geheugenkaart in combinatie met bijvoorbeeld een moderne smartphone als een Samsung Galaxy S20 Ultra om hoogtepunten vast te leggen. In dit geval bewaar je dan alle foto’s en video’s op een micro SD kaart. In een GoPro camera of drone kan je een micro SD kaart ook gebruiken.

Activiteiten tijdens Awakenings ADE 2022

Met de Samsung Pro Plus micro SD kaart en Samsung Galaxy S20 kun jij de mooiste momenten vastleggen van Awakenings 2022.

Tijdens Awakenings ADE zullen er over meerdere dagen events gaan plaatsvinden. Het openingsfeest zal gaan plaatsvinden op woensdag 19 oktober in de avond en nacht. Dit is het startsein van vijf dagen lang evenementen omtrent Awakenings. De locaties van deze events zijn de Gashouder en de Ziggo Dome. Er zullen in totaal negen events gaan plaatsvinden. In de Ziggo Dome zullen 3 events gaan plaatsvinden en in de Gashouder maar liefst 6. Tijdens deze events zal de bezoeker meer dan genoeg spektakel voorgeschoteld krijgen. De allergrootste techno-artiesten als een Reinier Zonneveld, Amelie Lens en Charlotte de Witte zullen onder andere van de partij zijn. Je wilt natuurlijk als fan niks van deze hoogtepunten missen. Met je favoriete toepassing als bijvoorbeeld een smartphone kan je deze memorabele beelden veilig opslaan op een micro SD kaart. Een voorbeeld van een uitstekende micro SD kaart is de Samsung Pro Plus micro SD (versie 2021). Deze Samsung micro SD kaart heeft een hoge leessnelheid, wat voor mooie beelden zorgt!

Vastleggen van memorabele momenten tijdens Awakenings ADE 2022 met een micro SD kaart

De SanDisk Extreme micro SD kaart is ook een geschikte geheugenkaart om beelden te filmen van Awakenings 2022.

Gedurende Awakenings ADE zal je je als bezoeker geen moment gaan vervelen. Je zal overladen worden met lichtshows, dreunende bass en ook vuurwerk zal er zijn. Ook zullen er genoeg andere faciliteiten zijn als relaxruimten, eettentjes en diverse plekken voor toiletten om even tot rust te komen gedurende het festival. Kortom Awakenings ADE is uitermate goed verzorgd. Vanzelfsprekend zullen er diverse liveoptredens plaatsvinden waar je het als echte techno liefhebber uitstekend naar je zin zult hebben. Deze momenten wil je natuurlijk goed kunnen vastleggen. Op een moderne smartphone als een Samsung Galaxy S20 Ultra kan je deze momenten opslaan op je geheugenkaart. In deze telefoon gaat een micro SD kaart tot maximaal 1 TB. Een uitstekende micro SD kaart voor deze telefoon is de SanDisk Extreme micro SD geheugenkaart UHS-I U3 V30. Deze SanDisk micro SD kaart is razendsnel met een leessnelheid tot 160 MB/s en een schrijfsnelheid tot 90 MB/s en een opslagcapaciteit tot maximaal 1 TB.

Conclusie van Awakenings ADE 2022

Leg de mooiste optredens vast met een GoPro camera of smartphone. Alle beelden worden dan veilig opgeslagen op jouw Samsung Pro Plus micro SD kaart.

Awakenings ADE 2022 is dus een mega event met maar liefst 5 dagen aan feesten met 9 events en 2 locaties. Er zijn zowel dag als nachtprogramma’s. Er is dus voor ieder wat wils. Als je fan bent van techno muziek dan ben je op dit festival aan het juiste adres. De organisatie is keurig geregeld en de line-up is meer dan uitstekend. Leg je favoriete momenten vast op bijvoorbeeld je GoPro camera om te kunnen nagenieten van alle hoogtepunten. Het opslaan van deze beelden kan je doen op je micro SD kaart zodat je altijd genoeg opslagruimte hebt, veilig en snel alle beelden kunt bekijken en deze kunt delen met familie of vrienden.

Geef een reactie