Samsung Geheugen nieuws en informatie!

Geheugenkaarten, Samsung

Koningsdag herbeleven met jouw Samsung smartphone en geheugenkaart!

Leg Koningsdag vast met jouw Samsung Galaxy S20 en Samsung EVO Plus micro SD kaart.

Festivals door het hele land

Met jouw smartphone en Samsung EVO Plus micro SD kaart kun jij Koningsdag herbeleven.

Nu de zomer is aangebroken is het festivalseizoen weer begonnen in Nederland. Door het hele land worden de grootste evenementen en festivals georganiseerd om volop te gaan feesten. Zo ook 27 april, Koningsdag. Koningsdag wordt groots gevierd in Nederland en er staan dus veel festivals gepland. Op deze festivals komen duizenden mensen samen en allen gekleed in het oranje. Koningsdag is echt de dag waarbij iedereen samenkomt om er een onvergetelijke dag van te maken met de lekkerste muziek. Grote artiesten treden op en wellicht wordt jouw favoriete nummer gedraaid! Ga helemaal los op de muziek en maak er een dag van die je nooit meer zult vergeten. Ben je toch bang dat je sommige dingen gaat vergeten, is hier een oplossing voor. Leg deze feestdag vast! Dit kan door een gouden combinatie te gebruiken, smartphone en geheugenkaart. Hierover verder meer.

Om op de hoogte te zijn van welke festivals er staan gepland raad ik je vooral aan om op sociale media actief te zijn. De festivals worden daar namelijk als eerste gepost. De meeste festivals zijn vaak snel uitverkocht dus zorg dat je alles in de gaten houdt.

Leg de mooie momenten vast van Koningsdag op jouw geheugenkaart

Leg alle mooie momenten van Koningsdag vast met de Samsung Galaxy S21 met Samsung EVO Plus micro SD kaart.

Het is altijd leuk om op later tijdstip terug te kijken op leuke momenten. Zo is Koningsdag ook een dergelijk geschikt moment. Maak de leukste foto’s met jouw vrienden en/of artiesten en video’s van de beste nummers. Deze foto’s en video’s kun je gemakkelijk met jouw smartphone maken. Wel is het belangrijk dat je een micro SD kaart gebruikt. Met gebruik van een dergelijke geheugenkaart worden de foto’s en video’s veilig opgeslagen. Een ander voordeel van een micro SD kaart is dat je je geen zorgen hoeft te maken om de opslagcapaciteit van jouw smartphone.

Met gebruik van bijvoorbeeld de Samsung EVO Plus micro SD kaart kun je altijd Koningsdag 2022 herbeleven.

OpslagcapaciteitAantal foto’s
32 GB9.155
64 GB18.310
128 GB36.620
256 GB73.240

Ben je ook benieuwd hoe je een timelapse kan maken met een GoPro camera en deze Samsung EVO Plus geheugenkaart? Lees dan ook het artikel hierover!

 De verschillende soorten micro SD kaarten die je kunt gebruiken voor jouw smartphone

Sla alle foto's en video's van Koningsdag op op de SanDisk Extreme micro SD kaart.

Op de markt wordt er een grote hoeveelheid verschillende micro SD kaarten aangeboden. Mijn eigen ervaring is dat de Samsung EVO Plus micro SD kaart erg goed geschikt is. Deze gebruik ik zelf ook in mijn smartphone. Samsung is een wereldwijd A-merk in onder andere smartphones en dataopslag. Wanneer je ruimte wilt vrijmaken op jouw Samsung EVO Plus micro SD kaart, kun je deze ook gemakkelijk op een USB-stick van Samsung zetten. Maar wanneer je de Samsung EVO Plus micro SD kaart met een hoge opslagcapaciteit aanschaft, zal dit niet nodig zijn. Een geheugenkaart van Samsung met een opslagcapaciteit van 128 GB of 256 zal ruim voldoende zijn.

Naast Samsung worden ook dergelijke geheugenkaarten door SanDisk aangeboden. SanDisk is ook een A-merk dat hoogwaardige micro SD kaarten produceert en verkoopt. Aangezien het in dit geval wordt gebruikt voor een smartphone, is de SanDisk Ultra micro SD kaart of SanDisk Extreme micro SD super geschikt. Deze geheugenkaart is ook in vele opslagcapaciteiten leverbaar. Namelijk 32GB tot en met 1TB.

 Samsung EVO PlusSanDisk Ultra
Type geheugenkaartMicro SD kaartMicro SD kaart
AansluitingUHS-IUHS-I
SnelheidsklasseClass 10, U3, V30, A2Class 10, U1, A1
Leessnelheid130 MB/s120 MB/s
ToepassingenSmartphone, tablet, drone en actioncameraSmartphone en tablet

De beelden terugkijken van de Samsung EVO Plus micro SD kaart met een kaartlezer

Lees jouw Samsung EVO Plus micro SD kaart uit met een kaartlezer. Zo kun je alle beelden op de geheugenkaart van Koningsdag bekijken.

Er zijn twee mogelijkheden om de beelden terug te kijken van jouw micro SD kaart. De eerste optie, de beelden kunnen gemakkelijk op jouw telefoon worden bekeken. Dit komt omdat de micro SD kaart al in jouw smartphone zit. De foto’s en video’s bevinden zich dan in de fotogalerij. De tweede optie maakt gebruik van een kaartlezer. De kaartlezer leest de beelden van jouw geheugenkaart en kan deze vervolgens transporteren naar een ander apparaat. Dit kan bijvoorbeeld naar een computer of laptop. Haal allereerst de geheugenkaart uit jouw smartphone. Plaats deze vervolgens in de opening van de kaartlezer. Sluit hierna de kaartlezer, aan de hand van de USB aansluiting, aan op jouw computer of laptop.

Geef een reactie