Samsung Geheugen nieuws en informatie!

Samsung

Nieuwe capaciteiten van Samsung

Man in een ruimtepak naast de nieuwe capaciteiten van samsung.

Misschien heb je er al iets over gehoord, maar er zijn nieuwe capaciteiten op de markt van het merk Samsung. Dit is handig, want iedereen heeft wel is last van een telefoon waar je bijna geen foto meer op gepropt krijgt. Als dit je overkomt had je vroeger daarna maar twee opties. Of je gaat aan de slag met het opschonen van je telefoon. Of je koopt een nieuwe telefoon met een groter intern geheugen. Maar met de vernieuwde technologie is het mogelijk om steeds meer ruimte op de geheugenkaarten te krijgen. Met als gevolg dat jij al die foto’s niet meer hoeft te verwijderen, maar dat je er zelfs nog meer kan gaan schieten.

Wat is er aan de hand?

Samsung heeft bekend gemaakt dat ze nu ook een geheugenkaart van 512GB gaan verkopen. Deze geheugenkaart heet de: ”Samsung Evo Plus 512GB Micro SD”. Zoals de producttitel al zegt is het weer een geheugenkaart in de Samsung Evo Plus lijn. Dit betekent dat je dezelfde snelheden van de kaart kan verwachten. Meer hierover later in dit artikel.

de nieuwe capaciteiten van samsung in een telefoon.

Wat kan deze kaart?

De 512GB geheugenkaart is volledig volgens de standaarden waardoor het ook een Secure Digital genoemd mag worden. Daarnaast heeft de geheugenkaart dus ook zoals ik eerder benoemde een capaciteit van 512GB. Dit betekent dat je er rond de 92.000 foto’s op kwijt zou kunnen en wel 37 uur aan film weg kan schieten. Als je hier van onder de indruk was zullen de snelheden je ook verbazen, want deze zijn voor mobiel gebruik ideaal. De Samsung micro SD heeft een schrijfsnelheid van 90 mb/s en een leessnelheid van 100 mb/s. Erg indrukwekkend!

Wat kan ik verwachten?

wat kunnen ze verwachten van de nieuwe capaciteiten van Samsung.

Nu dat er een 512GB geheugenkaart op de markt is gebracht komt er bij velen gelijk een andere vraag naar boven. Die vraag gaat als volgt: ”kunnen we van Samsung ook de 1TB versie verwachten?”. Momenteel kan ik op die vraag nog geen antwoord geven, maar er is wel al een 1TB versie op de markt gebracht door Sandisk. Lees meer over dit product hier.

Geef een reactie