Samsung Geheugen nieuws en informatie!

Samsung

Olympische spelen kijken vanaf de eerste rang

De Olympische Winterspelen zijn volop aan de gang. Met de DJI Air 2S drone kun je alle activiteiten filmen en opslaan op jouw micro SD kaart

Ben je in Beijing en wil je de snowboards stunts vanaf de eerste rang zien of wil je de bobsleeërs bij kunnen houden dan heb je het juiste materiaal nodig. De DJI Air 2S is een gloednieuwe drone die sinds november 2021 op de markt is. Gepaard met de juiste geheugenkaart leg je alle spannende momenten vast! Met zijn haarfijne kwaliteit neem je de spectaculairste snowboardstunts op. Ook zorgt zijn hoge framesnelheid ervoor dat jij elke honderdste seconde van de supersnelle bobsleeërs vastlegt. De DJI Air 2S is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen:

Aantal propellers4
Aantal gimbal assen3
Maximale snelheid68,4 km/u
Maximale stijg/daal snelheid6m/s
Camera resolutie20 MP
FilmkwaliteitFull HD, 2.7K, 4K
FPS bij hoogste filmkwaliteit300fps
Opslag8 GB
Externe opslagMicro SD, Micro SDHC, Micro SDXC

Halsoverkop langs de halfpipe

Met gebruik van de DJI Air 2S drone kunnen ook snowboarders worden gefilmd. Alle beelden kunnen zo makkelijk op de geheugenkaart, micro SD kaart, worden opgeslagen.

De snowboarders op de halfpipe hebben jaren geoefend om de meest bizarre stunts uit te voeren. De Olympische Spelen in Beijing zijn tevens het laatste moment om de legendarische Shaun White vast te leggen. Hij heeft aangegeven dat na de Olympische Spelen in Beijing te stoppen met professionele sporten. Als je dan de verkeerde micro SD kaart in je drone hebt zit kan het helaas zo zijn dat je beelden mist. Bij het filmen in 4K is namelijk wel een micro SD kaart nodig met een hoge schrijfsnelheid zoals bijvoorbeeld SanDisk Extreme Pro micro SD . Pas wel op dat de DJI Air 2S uitgebreid kan worden met een micro SD kaart tot maximaal 256 GB. Een micro SD kaart met meer geheugen zal wellicht niet werken.

Bobsleeërs zijn niet snel genoeg voor deze drone

Het filmen van de bobsleeen op de Olympische Winterspelen met de DJI Air 2S gaat wat lastig door de hoge snelheden. Echter is het het proberen waard met de juiste geheugenkaart.

De bobsleeërs halen makkelijk snelheden van 100km/u en hoger. Dit komt door het hoogteverschil waar zij van start gaan. Het zou zonde zijn als je bij een bocht staat te wachten en dit razendsnelle moment dat ze voorbijkomen mist. Gelukkig bevat de DJI Air 2S een lens met 88° zicht. Zo heb je een groot overzicht over de baan en met zijn 68,4 km/u is het zelfs mogelijk om een stukje met ze mee te vliegen voordat je ze uit het oog raakt. Hier komt het ook goed van pas dat de drone in 300fps filmt bij het gebruik van 4K. Het is dan wel belangrijk dat je een micro SD kaart hebt dat alle frames ook zo snel mogelijk op de geheugenkaart kan schrijven. Als de drone sneller filmt dan de geheugenkaart kan schrijven kan het beeld namelijk schokkerig worden omdat je stukken mist tussendoor. Een micro SD kaart van Lexar Professional 1066x micro SD zal met een schrijfsnelheid van 120 MB/s ervoor zorgen dat alle beelden er perfect op komen en dat de video vloeiend zal verlopen.

Bevroren beelden en drones in winterse temperaturen

Voor de DJI Air 2S drone is het gebruik van een snelle geheugenkaart noodzakelijk. Hierdoor kunnen alle beelden van bijvoorbeeld de Olympische Winterspelen worden opgeslagen op de micro SD kaart.

Als je bang bent dat de drone het in de kou zal begeven wees dan gerust. De DJI Air 2S kan tegen lagere temperaturen dan de gemiddelde drone. Waar zijn concurrenten tot 0°C koud kunnen gaat deze drone wel tot -10°C. Dit is natuurlijk wel cruciale informatie tijdens de Olympische Winterspelen. Temperaturen onder de 0°C zijn dan immers niet ondenkbaar. SanDisk geeft aan dat hun micro SD kaarten temperaturen tot -25°C kunnen weerstaan. Dus met deze drone en een micro SD kaart van SanDisk ben je helemaal klaar om mooie beelden te schieten op de olympische winterspelen!

Geef een reactie