Samsung Geheugen nieuws en informatie!

Algemeen

Voorkom een inbraak tijdens vakantie

Een inbreker kan inbreken want hij zag op foto's van een micro sd dat er niemand thuis is

Lig je net aan het strand, bellen je buren je. Zij zouden de boel in de gaten houden, terwijl jij geniet van je welverdiende vakantie. Helaas zijn zij ook niet 24/7 thuis en is het toch een inbreker gelukt om je huis binnen te dringen. Voorkom een inbraak tijdens vakantie met deze tips.

Laat niet iedereen weten dat je op vakantie bent

Dief kan dankzij internet zien dat iemand niet thuis is, dus voorkom een inbraak tijdens vakantie

Natuurlijk is het leuk om al je volgers van je reis te laten genieten, maar ook inbrekers volgens je met alle plezier je berichten op Instagram en Facebook, zodat ze weten dat er niemand thuis is. Doe dit dus met name en laat desnoods mensen in je huis overnachten. Zo kun je toch alles op internet plaatsen, maar is je huis niet leeg. Voorkom een inbraak tijdens vakantie door niet alles te delen.

Installeer een alarmsysteem

Een man breekt in maar dit hoeft niet met een alarm met micro sd dus voorkom een inbraak tijdens vakantie

Met deze tip zullen inbrekers nog steeds proberen in te breken. Maar die zullen snel opgepakt worden met dit systeem. Zorg dus voor een beveiligingscamera met een goede micro SD kaart, zodat de inbrekers snel in de kraag gevat kunnen worden.

Sluit alles goed af

Deur gaat op slot zodat een alarm met geheugenkaart niet nodig is dus voorkom een inbraak tijdens vakantie.

Natuurlijk lijkt dit vanzelfsprekend. Helaas gebeuren er nog veel inbraken om dat mensen vergeten hun ramen en deuren op slot te doen. Zorg dus voor goede sloten en doe ook alle ramen dicht. Wanneer je dit hebt, is het ook aan te raden om goede nachtsloten op slot te doen. Zonder dat de deur op slot zit, is de deur namelijk met een pasje te openen.

Sluit alles goed af

Iedereen vindt het vervelend om op vakantie met een knoop in hun maag te zitten. Daarom is het belangrijk dat je alleen aan een kleine kring laat weten dat je op vakantie gaat. Ook beschrijft deze blog hoe je je huis kunt beschermen tegen diefstal (bijvoorbeeld door het installeren van een alarmsysteem).

Geef een reactie